Μετά από σκληρή δουλειά ετών μαθητικής ζωής κατάφερες να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό. Βρίσκεσαι στο πανεπιστήμιο και σπουδάζεις σε μια σχολή που επίλεξες πριν από κάποια χρόνια. Είναι πιθανόν οι προσδοκίες σου να έχουν επαληθευτεί και να έκανες τη σωστή επιλογή και να απολαμβάνεις τα έτη των σπουδών σου. Υπάρχει πάντα η περίπτωση αυτή η επιλογή να ήταν λίγο τυχαία ή αν και ήταν σωστή όταν έγινε δεν ήταν τελικά όπως τα περίμενες.

Όπως και να έχει βρίσκεσαι ήδη σε ένα μονοπάτι και κάποια στιγμή θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα σου. Από τη μια μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και από την άλλη μπορεί να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να δοκιμάσεις στον εργασιακό στίβο πρώτα πριν πάρεις κάποια σημαντική απόφαση για τη συνέχεια.

Όποιο μονοπάτι και αν ακολουθήσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον εαυτό σου προκειμένου να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου ώστε να προβείς στην κατάλληλη επιλογή.

Διαγνωστικό εργαλείο ακαδημαϊκού & επαγγελματικού προσανατολισμού φοιτητών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΆΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ: Τεστ Άριστον Candidates

ΗΛΙΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΕΣΤ: Φοιτητές

ΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΕΣΤ: 40 λεπτά

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ: Σύμβουλοι σταδιοδρομίας, οι οποίοι έχουν αποκτήσει πιστοποίηση χορήγησης

ΤΕΣΤ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΝΑΙ

Άριστον Candidates (για φοιτητές)

Το Άριστον Τεστ αποτελεί ένα πρωτοποριακό, έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα εκείνα που του ταιριάζουν.

Το Άριστον Τεστ, είναι μια συστοιχία (battery) σταθμισμένων στην ελληνική πραγματικότητα και πλήρως αυτοματοποιημένων ψυχομετρικών ερωτηματολογίων, που αφορούν στην Προσωπικότητα, στην Αυτοεκτίμηση, στο επίπεδο Ψυχολογικού Ελέγχου που έχει το άτομο, καθώς και στην Κλίμακα Επαγγελμάτων CAPS.

Είναι μέρος μιας ολοκληρωμένης σειράς ψυχομετρικών τεστ υπό τον τίτλο CAPS (Computer Academy Psychometric Series) τα οποία στηρίζονται στη διεθνή βιβλιογραφία και σε αποτελέσματα δημοσιευμένων ερευνών. Την ευθύνη ανάπτυξης, συντήρησης και υποστήριξης όλων των αυτοματοποιημένων ερωτηματολογίων καθώς και του έμπειρου συστήματος την έχει η εταιρεία Computer Academy Ε.Π.Ε.

Το Τεστ Άριστον Candidates απευθύνεται σε σπουδαστές που επιζητούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο ή να γνωρίσουν τις πραγματικές τους ικανότητες, κλίσεις και εναλλακτικά επαγγέλματα που τους ταιριάζουν προκειμένου να επιδιώξουν πετύχουν στον εργασιακό χώρο.

Το Άριστον Τεστ είναι με διαφορά το πλέον αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού αφού:

  • Βασίζεται σε μελέτες και έρευνες πλέον των 30 ετών.
  • Εξασφαλίζει με απόλυτα επιστημονικό τρόπο την αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια των απαντήσεων (5 βαθμοί αλήθειας)
  • Έχει παγκοσμίως το μεγαλύτερο Δείκτη Αξιοπιστίας (99%) και Δείγμα Στάθμισης (10.000 νέοι).
  • Εκδίδει αποτελέσματα μετά από πλήθος πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών, συγκρίσεων και συνδυασμών (850 εκατομμύρια περίπου), που γίνονται εξατομικευμένα για κάθε άτομο.

Κέντρο Ακαδημαϊκής και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας "Orientation.GR"

Λαμπείας 5 (Πάροδος Μακεδονίας), Αμαλιάδα, 27200 | Βρείτε μας στο χάρτη: Google Map

Κιν. +30 6973 395041

Facebook: Orientation.GRSkype: spzafeir, WhatsApp, Viber: 6973 395041

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 19:00-21:00